DESPRE NOI

NOI SUNTEM EUROEVI

Fondata in 1992, firma EURO EVI desfasoara activitati de productie, prestari servicii si comert. Pe tot parcursul activitatii a promovat calitatea, performanta si eficienta produselor solicitate pe piata. An de an managementul firmei a suportat modificari privind dotarea cu utilaje de inalta performanta, cat si in domeniul resurselor umane. EURO EVI si succesul acestui concept se datoreaza, in primul rand, metodei de lucru la cel mai inalt nivel, dar si a solutiilor pe care le oferim. Principalul nostru atu consta in atentia pe care o acordam fiecarui client, a dorintelor acestora. Pentru a satisface orice exigenta, lucram cu o echipa profesionista, oferindu-ti servicii complete de consiliere.

Firma EURO EVI va ofera o gama larga de mobilier:

  • mobila de bucatarie

Mobilierul de  Bucatarie se executa la comanda din diverse materiale PAL melaminat cu grosimea de 18 mm – diverse nuante de culori mate sau lucioase, sticla vopsita in camp electrostatic, MDF (lucios, vopsit sau curbat).

Blaturile de bucatarie pot fi din granit, compozit, marmura sau PAL melaminat termorezistent, iar accesoriile sunt de foarte buna calitate furnizate de firme cu renume international – Hafele -Germania si Blum –  Austria (coloane space tower, cos Jolly, cosuri metalice pentru depozitare alimente,  scurgatoare vase, plinta aluminiu, inaltator blat, usi din geamuri vopsite, sablate cu rama din aluminiu etc) .

  • mobila pentru dormitor

Dormitoarele produse de noi se adreseaza celor care vor un dormitor personalizat. Mobilierul pentru dormitor este realizat din PAL melaminat de 18 mm, MDF infoliat sau vopsit, sau printat, sticla sablata, colorata, sau printata. Sistemele si accesoriile pe care le folosim sunt de cea mai buna calitate import Germania si Austria, pentru a oferi clientilor nostri confortul dorit.

La mobilierul pentru dormitor, dar si la celelalte tipuri de mobilier nu exista rabat la calitate.

  • mobila pentru living

In materie de living-uri venim cu idei indraznete si practice. Putem folosi numeroase materiale precum: PAL melaminat de 18 mm se poate dubla pentru un aspect masiv – grosime 36 mm), cant ABS de 1 mm, 2 mm  si 0.4 mm, MDF infoliat, vopsit sau printat, sticla sablata, colorata sau printata, rame din aluminiu si multe altele.

Mobila pentru living poate fi compacta pentru spatii mici, dar in acelasi timp bine structurata si cu un aspect placut.

In mobilierul pentru living pot fi create spatii speciale pentru aparatura audio-video sau la cerere putem sa incastram aparatura in mobila pentru living, lucru care confera un plus de aspect mobilierului respectiv, si in acelasi timp intregii incaperi.

  • mobila pentru copii

Executam Mobilier pentru Copii personalizat in functie de preferintele Dvs. Mobilierul este realizat din Pal melaminat, Mdf infoliat, vopsit si printat. Avem o paleta larga de modele printate cu desene animate. Mobilierul la copii este proiectat si gandit de specialisti pt siguranta lor.

  • mobila pentru birou

EUROEVI proiecteaza si furnizeaza mobilier si solutii pentru mobilarea spatiilor de birouri, spatiilor publice, sali de intalniri, sali de spectacole, amfiteatre, biblioteci, scoli, universitati, hoteluri, spitale, etc.

Noi propunem cea mai potrivita solutie, in functie de spatiul existent si necesitatile dumneavoastra, tratand cu aceeasi seriozitate orice tip de proiect.

Oferim clientilor si partenerilor cele mai bune servicii de pe piata si produse de o inalta calitate, ergonomice si inovatoare.

Echipa Euro Evi ofera clientilor sai servicii GRATUITE de consiliere profesionala,  montaj si transport.

CERTIFICARI

Pe parcurs am primit anumite certificari datorita muncii prestate.

SR EN ISO :9001:2015

SR EN ISO :9001:2015

CERTIFICAT NR.1119/1/1/1
SR EN ISO 14001:2015

SR EN ISO 14001:2015

CERTIFICAT NR.1119/1/1/2
SR OHSAS 18001:2008

SR OHSAS 18001:2008

CERTIFICAT NR.1119/1/1/3

AM LIVRAT IN